Itt aztán kibeszélheted

Szabad véleményformálás a fociról, játékosokról. Nincs kivel megosztani véleményedet? Jó meccset láttál? Vagy csak a bírót akarod szidni? Na akkor mindent bele!

Friss topikok

kedvelt blogok

Ciprusi torna tanulságai

2007.02.13. 13:05 | Csárli Furkó | Szólj hozzá!

Címkék: magyar válogatott fiatalítás gera huszti vanczák priskin

Válogatottunk lejátszotta első két, idei meccsét. A híres fiatalítás utáni újabb két meccsről azonban csak felemás véleményt alkothatunk, hiszen láthattunk 1 fos meccset, a jót pedig nem. A Kanada elleni meccs után nem akart senki következtetéseket levonni (vagy nem mert, hiszen az is egy gyenge meccs volt egy harmatos csapat ellen), három meccs után már kell és muszály. Azt hiszem a fiatalítás ellen eddig sem tiltakoztak tömegekben, és nem kell nagyon erőlködni, hogy lássuk, ez lesz az út. Bár lehetne fikázni 1-2 ifjút és a szöv. kapitányt, de leginkább én a rutinosabbakat hordanám le virtuálisan. Az csak az edzők tudatlanságát bizonyítja, hogy nem találják Gera helyét. De az, hogy Huszti képtelen kreatívan focizni, aztán a bundesligában a meccs legjobb teljesítménye az övé... hát elgondolkodtató. Bár Vanczák Vilivel nem is lehet látványos összjátékot produkálni.

Azért dícsérjünk is: le a kalappal Priskin előtt. Beállt, és önbizalommal telve, agresszívan focizott, kiadta magából amit kell. Ja és persze ez eredményes is lett végül

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://focizunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2536239

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.Wipe-out-division.de 2019.03.24. 12:37:51

MA, FINESZES ÉRDI HIVATALI FÓRUM: Személyesen szavazhat a Szent István híd forgalmáról - Boldogulj Érden

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása